S -Mamma till Felicia & Alice

14 oktober

Publicerad 2014-10-14 20:45:38 i Livet,

Självklart. Bara för att jag var så nöjd och trodde jag skulle slippa bli sjuk ja med, så kom skiten som ett brev på posten igår kväll. Kände mig snorig när vi la oss, och idag har det eskalerat.. Suck. Jag har inteeeee tiiiiiid. 

Har i alla fall skurat, dammat och dammsugit bort allt slipdamm (med rinnande snor & värkande huvud) från hallen & källaren. Tvättade både golv, väggar, trapp & tak också. Samtidigt som jag höll bebisen nöjd. Inte undra på att jag är dyngsjuk nu när det är läggdags. Morr. 

Vi hävde oss iväg & köpte färg till trappen, tapeter och allt annat som vi saknade i färg-tillbehör-tapet väg också.  Så nu jäklar ska det renoveras. Eller ja. Mannen får hållas för en annan är ju sjuk, och ska ta hand om bebben såklart. En utmaning bara det när man är febrig och jävlig. Möbler, lister & allt sådant där tar vi senare. Vi har ju lite att göra nere i källarn också, som hänger ihop med hallen här uppe. Evighetsprojekt!! 

Kvällsmaten blev på Max (usch, hatar max. Donken ska det vaa)! Hemma blev det jamas & hopp i säng. Felicia tuttar sig och jag ligger här i väntan på att få sova. Lite ledsen & jävlig. Sjuk och får inte träffa min Lindfis i morgon. Snyft. 

Jaja. Tror tuttiflisi somnat så tänker göra detsamma! Vi hörs när jag piggar på mig! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Sandra Eriksson

- Mamma till Felicia född 20140116 & Alice född 20151111

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela